Αναρτήθηκε από : Μπανός Δημήτρης-Πρέβεζα 26 Αυγ 2016

ΚΑΠΟΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: Αυτοκινητιστης απο τον Λούρο Πρεβέζης , στον χωρο των Λεωφορορείων του ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.Γεννήθηκε το 1904 και απεβίωσε τι 1974.




1970-Λεωφορείο ιδιοκτησίας Θεόδωρου Καπότου με αριθ. ανεμοθώρακα Νο 12 και αριθ.κυκλοφ.ΗΠ-52651 μάρκας VOLVO τύπου Ε, θεσεων 32 που εντάχθηκε στο ΚΤΕΛ Πρέβεζας το 1961. Αργότερα επι ΚΤΕΥΛ  αριθ.κυκλ.ΙΖ-1550 και αριθ.ανεμοθωρακα 199.Το 1988 αντικαθίσταται με λεωφορείο Τύπου Υ1,48 θέσεων μαρκας Mercedes 303.Στην φωτογραφία διακρίνονται γιος του Χρηστος Καπότος (αριστερά) και ο Βαρλας Θεόδωρος (δεξιά) οδηγός του παραπάνω οχήματος εκεινη την εποχή.



Το παραπάνω φωτογραφικό Υλικό ανήκει στον Βάρλα Κων/νο και ευχαριστώ για την παραχώρηση.
Οι Πληροφορίες για το Ιστορικό των λεωφορείων αντλήθηκαν από το Βιβλίο του Βασίλη Δήμου "ΟΙ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ"

Ο Ιστότοπος  http://oldtrucksofpreveza.blogspot.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και έγγραφα αυτοκινητιστών που δραστηριοποιήθηκαν στο Νομό Πρέβεζας. Το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε αυτοκινητιστή και παραχωρήθηκε ευγενικά για την δημιουργία του εν λόγω δικτυακού τόπου. Παρακαλούμε θερμά  οποιοσδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει κείμενα,εικόνες και υλικό από τον δικτυακό μας τόπο να ζητήσει την άδεια από τον διαχειριστή




Απάντηση

Εγγραφή στις Αναρτήσεις | Εγγραφή στα Σχόλια

- Copyright © ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ] - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -

Blogger Gadgets