Αναρτήθηκε από : Μπανός Δημήτρης-Πρέβεζα 27 Σεπ 2016

ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Γεννήθηκε στο χωριο Ωρωπός Πρέβεζας το 1945 και οδηγός έγινε στον Στρατό  το 1967. Το 1970 μπαινει στο ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ σαν ιδιοκτητης και οδηγός  του Λεωφ.με αριθμό ανεμοθωρακα Νο 11 και ποσοστό 50 % μαρκας ΟΜ Τυπου Ε και αριθ.κυκλοφ ΙΖ-1325 και αριθ.ανεμοθωρακα Νο 205  32 θέσεων.Το 1978 ειναι μετοχος στο Λεωφ. με αριθ.ανεμοθωρακα Νο 28 και αριθ.κυκλοφοράς ΙΖ-2361 Τυπου Υ1 μαρκας VOLVO 48 Θέσεων.
Συνταξιοδοτηθηκε το 2011.














2010-Περιοχή Ζαγορίου σε κάποια Σχολική εκδρομή .Ο Δημ.Κακιουζης μπροστά απο το Λεωφ Νο 29 και αριθ.κυκλοφορίας ΙΖ-8909 μάρκας VOLVO Tυπου Υ1 -48 θέσεων που είναι οδηγός του εκείνη την περίοδο.




Το παραπάνω φωτογραφικό υλικό ανήκει στον Δημ.Κακιούζη και τον ευχαριστώ για την παραχωρηση.
Οι Πληροφορίες για το Ιστορικό των λεωφορείων αντλήθηκαν από το Βιβλίο του Βασίλη Δήμου "ΟΙ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ"


Ο Ιστότοπος  http://oldtrucksofpreveza.blogspot.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και έγγραφα αυτοκινητιστών που δραστηριοποιήθηκαν στο Νομό Πρέβεζας. Το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε αυτοκινητιστή και παραχωρήθηκε ευγενικά για την δημιουργία του εν λόγω δικτυακού τόπου. Παρακαλούμε θερμά  οποιοσδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει κείμενα,εικόνες και υλικό από τον δικτυακό μας τόπο να ζητήσει την άδεια από τον διαχειριστή





Απάντηση

Εγγραφή στις Αναρτήσεις | Εγγραφή στα Σχόλια

- Copyright © ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ] - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -

Blogger Gadgets