Αναρτήθηκε από : Μπανός Δημήτρης-Πρέβεζα 6 Αυγ 2018

Σαρδελής Ιωάννης Γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1927 και απεβίωσε το 2001. Κύριο επάγγελμά του ήταν πράκτορας των φορτηγών αυτοκίνητων Δημοσίας Χρήσης της περιοχής  αλλά και Ιδιοκτήτης Αυτοκινητιστης .Είχε Φορτηγό Αυτοκίνητο σε ποσοστό 50% με τον Ελευθέριο Αντύπα και αργότερα στο ίδιο φορτηγό με τον Πολύδωρο Λέτσο από τον Λούρο Πρεβέζης.


Στην φωτογραφία διακρίνονται από δεξιά όρθιος ο Θρασύβουλος Σαρδελής μέσα απο τον πάγκο ο Νικ.Ντουσιας συνεταίρος του Ιωαννη Σαρδελή στο πρακτορειο Κ.Ι.Φ.Α (Κοινοπραξία Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων) που ήταν στο κτήριο πίσω από το σημερινό Λιμενικό Ταμείο , Κωνσταντίνος Γερογιάννης , Ιωαννης Σαρδελής και Διονύσης (Νιονιος) Κοντός (δεκαετία '70).







Ιωάννης Σαρδελής και Ηλίας Συγκούνας (αυτοκινητιστής)




Έξω από το πρακτορείο σε ένα μικρο καφενεδάκι που είχε ο κυριακος Θωμας Αυτοκινητιστες και Πράκτορες σε κουβεντούλα και καφεδάκι (δεκαετία '70) Διακρίνονται από δεξιά Θρασύβουλος Σαρδελής.Οδυσσέας Λέτσος,Ιωαννης Σαρδελής,όρθιος ο καφετζής Κυριάκος Θωμάς,Ζιάκας..... και Νικολαος Ντούσιας.



Ιωάννης Σαρδελής και ο κουμπάρος του Νικολάρας Σταυρος (δεκαετία '80)




Απο δεξια Κατσαουνος Θωμας (Αυτοκινητιστης) απο τον Λουρο Πρεβεζας διπλα του ο Αριστειδης Βόλφης (Αυτοκινητιστης) ο πρωτος στην Πρεβεζα που οδηγουσε Τριαξινικό με Ρυμούλκα , Σαρδελής Ιωαννης(Πρακτορας & Αυτοκινητιστης) και ο ορθιος ο Κυριάκος Θωμάς (καφετζης)










Ο Ισότοπος  http://oldtrucksofpreveza.blogspot.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και έγγραφα αυτοκινητιστών που δραστηριοποιήθηκαν στο Νομό Πρέβεζας.
Το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε αυτοκινητιστή και παραχωρήθηκε ευγενικά για την δημιουργία του εν λόγω δικτυακού τόπου.

Παρακαλούμε θερμά  οποιοσδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει κείμενα,εικόνες και υλικό από τον δικτυακό μας τόπο να ζητήσει την άδεια από τον διαχειριστή.

Απάντηση

Εγγραφή στις Αναρτήσεις | Εγγραφή στα Σχόλια

- Copyright © ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ] - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -

Blogger Gadgets