Αναρτήθηκε από : Μπανός Δημήτρης-Πρέβεζα 26 Φεβ 2021

 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1946 εδω με την κορη του ΛΟΥΛΑ ....Εκτελουσε μεταφορες απο και προς Ιωαννινα.Η φωτογραφια παραχωρηθηκε απο τον κ.Ζιωγα Ιωσηφ και τον ευχαριστω για αυτο . Δημοσιευθηκε το 2019 στο βιβλιο του ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ (Ιωσηφ Ζιωγα - Ανδρεα Καρζη).

Υπηρξε ιδιοκτητης και οδηγος  απο το 1966 εως το 1969 του Λεωφ.με αριθ.κυκλοφοριας 152294 μαρκας VOLVO τυπου Ε, 32 θεσεων με συνιδιοκτητες Τσουτση Αναστασιο και Τσουμελεκα Γεωργιο.

Ο Ισότοπος  http://oldtrucksofpreveza.blogspot.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και έγγραφα αυτοκινητιστών ιθ.κυκλοφοριπου δραστηριοποιήθηκαν στο Νομό Πρέβεζας.
Το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε αυτοκινητιστή και παραχωρήθηκε ευγενικά για την δημιουργία του εν λόγω δικτυακού τόπου.Παρακαλούμε θερμά  οποιοσδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει κείμενα,εικόνες και υλικό από τον δικτυακό μας τόπο να ζητήσει την άδεια από τον διαχειριστή.

Απάντηση

Εγγραφή στις Αναρτήσεις | Εγγραφή στα Σχόλια

- Copyright © ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ] - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -

Blogger Gadgets