Αναρτήθηκε από : Μπανός Δημήτρης-Πρέβεζα 27 Οκτ 2021

 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Γενηθηκε στο Θεσπρωτικο Πρεβεζης και ηταν Οδηγος και αργοτερα Ιδιοκτητης Λεωφορειου και ΤΑΞΙ (με εδρα το Θεσπρωτικο)

Υπηρξε οδηγος στο υπ.αριθ.κυκλοφοριας 51263 (προηγουμενος Η511)μαρκας COMER 24 θεσεων με δρομολογιο Πρεβεζα-Σινωπη και Πρεβεζα-Καναλακι-Παραμυθια.



Στην παρακατω φωτογραφια διακρινεται αριστερα ο Θεοφιλος Παπαδημας μπροστα απο το Λεωφορειο με αριθ.κυκλοφοριας 52965 που ηταν οδηγος(1976-1977) και ιδιοκτητης μαρκας MERCEDES 352, 32 θεσεων, τυπου Ε.
Μεταγενεστερος αριθμος κυκλοφοριας ΙΖ 1231






Το 1978 συνιδιοκτητης του Λεωφορειου με αριθ.κυκλοφοριας ΙΖ3010 μαρκας DAF τυπου Υ1, 48 θεσεων κα αριθ.ανεμοθωρακα Νο9.


Ο Ισότοπος  http://oldtrucksofpreveza.blogspot.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και έγγραφα αυτοκινητιστών που δραστηριοποιήθηκαν στο Νομό Πρέβεζας.
Το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του εκάστοτε αυτοκινητιστή και παραχωρήθηκε ευγενικά για την δημιουργία του εν λόγω δικτυακού τόπου.Παρακαλούμε θερμά  οποιοσδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει κείμενα,εικόνες και υλικό από τον δικτυακό μας τόπο να ζητήσει την άδεια από τον διαχειριστή.

Απάντηση

Εγγραφή στις Αναρτήσεις | Εγγραφή στα Σχόλια

- Copyright © ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ] - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -

Blogger Gadgets